Ny GÅGA rejse til Madeira

Tag med til grønne Madeira og hotellet Madeira Panoramico, som har en smuk beliggenhed på en bakke med udsigt over Atlanterhavet og ligger tæt på den skønne by Funchal.

  • En uge hvor vi kombinerer GÅture med yoGA
  • GÅ i fællesskab og nyd både stilhed og samtaler
  • YOGA hvor alle kan være med
  • Dato den 18/11 til den 25/11 2024

At komme ud i den friske luft, tage et skridt ad gangen og mærke jorden under vores fødder kan være noget af det bedste, vi kan gøre for os selv, både for den fysiske og mentale sundhed. At gå hver dag for at få ro i hovedet og tankerne på plads. Som Kirkegaard skriver;

”Så længe vi kan gå, så skal det nok gå alt sammen”.

Læs mere om turen…

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.