Z-Health træning med annika

Til personlig træning eller til undervisning i yoga guider jeg dig gennem dine led og dine nervebaner og hjælper dig til bevægelser som tænder receptorer/celler på forskellige måder. Når du træner kan du mærke ting som varme, stivhed, tryk, ubehag, stræk, svimmelhed. Alt fra at mærke kontakten med fødderne i underlaget, mærke en spænding i en muskel til at have en følelse af træthed eller måske velbehag. Træning kan mærkes på mange måder og jeg inviterer dig til at være til stede og mærke det er er. Følelsen vil have en effekt på dig, din hjerne, din krop, sit sind, dine celler, din hverdag, dit fremtide jeg.

Jeg ser og mærker dagligt hvordan kroppen sætter begrænsninger i hverdagen både på mig selv og på dem jeg møder. Z-Health hjælper mig med at udforske kroppen til at finde balance mellem styrke og smidighed, mellem højre og venstre side, mellem krop og sind, mellem den sympatiske og den parasympatiske del af nervesystemet osv. På den måde kan kroppen blive fri til at bevæge sig og måske bliver det nemmere for dig at tænke, at huske, at se med mere.

Jeg har tidligere brugt Z-Health model og tankegang på Nordsjællands Rygskole i DOF Kronborg motion. Der trænede vi på små intensive hold med fokus på hvordan du bedst bruger og træner din krop og ryg, så du får en bedre dagligdag. Holdet var for dig som generelt har ondt i ryggen, eller har du været igennem genoptræning af din ryg,

Formålet med Rygskolen var at:

  • at finde de rigtige bevægelser til dig i en passende mængde.
  • at du ikke skal være bange for at bevæge dig.
  • at du får viden om smerter og måske bliver smertefri, så du kan danse, løbe, springe og hoppe, som du nu har lyst til.
  • at du kan deltage i nye hold og aktiviteter fremover.

Du kan se videoklip af undervisningen på min YouTube kanal.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop