Styrke og Balance

Z-Health træning, for dig som en nysgerrig på at træne lidt anderledes med nye muligheder til at opnå mobilitet, styrke og balance. Her integreres hjernen og nervesystemet som en base for de øvelser vi laver.

Du vil blive udfordret med modificerede mobilitets- og styrkeøvelser sammen med et fokus på dit åndedræt. For at lave disse øvelser kræves muskelkontrol, så når du er med til Z-Health træning bliver du guidet i at lære dine muskler bedre at kende. Nogle gange er det med fokus på en lille gruppe muskler og andre gange er fokus de større muskelkeder. Det danner et klarere kort i dit bevægelsescenter i hjernen, hvilket kan give dig bedre muligheder til at bevæge dig med kontrol, lethed og måske uden smerte.

For at opnå vedvarende resultater i din træning vil du også blive invitere dig til at tage din træning og din opmærksomhed med i din hverdag. Løbende testes din balance og vi kikker også ind på dine øjnebevægelser som har stor indflydelse på måden du bevæger dig på. På denne måde kan du opnå vedvarende forandringer som gør dig stærkere i din hverdag.

Vi har masser af udstyr tilgængelig i Kronborg motion; elastikker, bolde, bænke, TRX, kettlebells som vil integreres i træningen.