Yogarejse Madeira

Så kunde jeg endelig vende tilbage til Madeira på yogarejse igen. Jeg var på Madeira i september 2018 på Galomar hotel. En skøn uge på et skønt sted. Vandet var varmt og lækkert, men det kan være lidt udfordrende at komme i vandet ved Madeiras klippige kyst. Vi havde en yogafri dag hvor jeg vandrede med nogle fra yogagruppen. En fantastisk tur på “Levada do Caldeirão Verde”. Vi kunde også en dag tage en bådtur for at se hvale og delfiner langs kysten.

I år boede vi på hotellet Estalagem da Ponta do Sol i Porto do Sol, en meget hyggelig lille by. Prøv lige at se det lækre hotel på Spies.dk. Hotellet ligger  ca. 20 km fra Funchal.

Madeira er kendt for sine smaragdgrønne levadavandringer og dejlige natur, og øen byder på nogle af verdens skønneste vandrestier. Derfor giver vi plads i yogaprogrammet til at komme ud og vandre.

Jeg er forelsket i Madeira. Smukt. Grønt. Roligt. Rent og pænt. God mad. De lækreste frugter. En lille ø, med mulighed for at opleve både natur og et besøg i Funchal med sine smukke små gader og parker.

Jeg regner med at vende tilbage i 2023.