Mine spidskompetencer

Jeg er yogalærer og har trænet og arbejdet med træning i næsten hele mit liv. Min vision er at inspirere dig til at bevæge dig, fordi det føltes rart og at det må også være sjovt.

En session eller forløb sammen med mig handler ligeså meget om at gøre dig bevidst om, hvad du laver udenfor træningslokalet som når vi er sammen. Jeg ser på hvordan du går, står, trækker vejret og så videre, fordi du bliver god til præcis det du laver hele tiden, hver dag. Jeg vil således hjælpe dig med at finde nye gode vaner, som du har lyst til at have med dig resten af livet.

Min egen træningserfaring i korthed er, at jeg har været gymnast og gymnastiktræner, har trænet og konkurreret i Tae kwon-do, står på ski og er skiinstruktør, er holdinstruktør, yogalærer og er uddannet i
Z-Health Education. I min fritid spiller jeg golf og træner Capoeira.

Jeg har selv været ramt af en stresset hverdag, med høje krav og højt tempo i arbejdslivet. samtidig med et ønske om at være 100 % mor og kone. I dag har jeg fundet mere ro og luft i min hverdag, med hjælp af yoga, opmærksomhed og at arbejde med mit nervesystem.

På min YouTube kanal kan du få et indblik i hvordan jeg arbejder med træning og undervisning.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop