Mine spidskompetencer

Jeg er yogalærer og har trænet og arbejdet med træning i næsten hele mit liv. Min vision er at inspirere dig til at opleve bevægelsesglæde.

En session eller forløb sammen med mig handler ligeså meget om at gøre dig bevidst om, hvad du laver udenfor træningslokalet som når vi er sammen. Jeg ser på hvordan du går, står, trækker vejret og så videre, fordi du bliver god til præcis det du laver hele tiden, hver dag.  Jeg vil således hjælpe dig med at finde nye gode vaner, som du har lyst til at have med dig resten af livet.

Jeg samler hele tiden ny viden men jeg underviser mere fra mit hjerte end fra en bog.

I min egen træning prøver jeg at finde en følelse i kroppen som jeg kan huske, så at kroppen kan guide mig med lethed gennem min dag. Jeg arbejder med at finde en fri bevægelse med balance mellem smidighed og styrke.

Min egen træningserfaring i korthed er, at jeg har været gymnast og gymnastiktræner, har trænet og konkurreret i Tae kwon-do, står på ski og er skiinstruktør, er holdinstruktør, yogalærer og er uddannet i Z-Health. I min fritid spiller jeg golf og træner Capoeira.

Jeg har selv været ramt af en stresset hverdag, med høje krav og højt tempo i arbejdslivet samtidig med et ønske om at være 100 % mor og kone. I dag har jeg fundet mere ro og luft i min hverdag, på grund af mit arbejde med yoga og med mit nervesystem.

På min YouTube kanal kan du få et indblik i hvordan jeg arbejder med træning og undervisning.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop