Mine spidskompetencer

Jeg er yogalærer og uddannet i dynamisk mobilitet. Jeg er god til at lytte. Min vision er at inspirere alle, der har lyst til det, til at finde bevægelsesglæde. En session eller forløb sammen med mig handler ligeså meget om, at gøre dig bevidst om, hvad du laver udenfor træningslokalet; hvordan du går og står, som når vi er sammen.

Mine egne træningserfaringer i korthed er, at jeg har været gymnast og gymnastiktræner, har trænet og konkurreret i Tae kwon-do, står på ski og er skiinstruktør, er holdinstruktør (elsker at bevæge mig til musik), er yogalærer, Z-Health uddannet og jeg spiller golf.

I min egen træning prøver jeg at finde en følelse i kroppen, som jeg kan huske, så at kroppen kan guide mig gennem min dag. Jeg arbejder med at finde en fri bevægelse og balance mellem smidighed og styrke.

For øvrigt har jeg selv været ramt af en stresset hverdag, med høje krav og højt tempo i arbejdslivet samtidig med et ønske om at være 100 % mor og kone. I dag har jeg fundet mere ro og luft i min hverdag, på grund af mit arbejde med yoga.

Her er et link til nogle videos hvor jeg finder min viden og det grundlag jeg baserer min hverdag og min træning på – YouTube favotitvideos.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop