Citater

Citat

Hilsner fra et par yogadeltagere. Jeg kan ikke andet end at blive varm om hjertet og taknemlig for muligheden at lave yogarejser hvor jeg kan samle dejlige minder og skønne historier. Snart går turen til Kap Verde med et nyt hold, og der er flere rejse til næste år:

“Kære Annika
Tusinde tak for din smukke hilsen.
Og tak herfra fordi vi fik lov at møde dig, til en fantastisk givende yoga uge.
Du er en fantastik berigende lærer og menneske at møde.
TAK”

“Jeg vil bare sige dig 1000 tak for en fantastisk YOGA uge på Kreta. Det var intet mindre end fantastisk. Det var virkelig en øjenåbner for mig, hvor stresset og medtaget min krop egentlig er for tiden. Jeg har i mange år ”glemt” mig selv både bevidst og ubevidst. Du fik med din ærlige og lige tilgang til tingene åbnet mit SIND op igen. Jeg er dig så evig taknemlig. Jeg blev faktisk meget rørt under vores ophold og har så meget taget tingene med mig hjem”.

“citat”

Tak Annika 🙏 for super undervisning i dag på Yogaskolen. Du er så dygtig og gør nogle lidt anderledes ting i yogaen – meget inspirerende og lærerigt 👍 Jeg trængte lige præcis til bagoverbøjninger og omvendtstående. Hvordan ku’ du vide det? 🤣

“citat”

Dejlig møde med anderledes, men særdeles brugbar yoga. Specielt dit fokus på åndedrættet, tilstedeværelse/nærvær og på detaljerne (tæerne/fødderne 😳)
Og så elsker jeg dine talemåder – ‘ikke for meget, ikke for lidt, men lige tilpas’, ‘er det muligt’, ‘stavle (det er jysk Annika 😄) knoglerne med hovedet på toppen af kroppen’.
Tak for en dejlig uge og tak for dig 😍