Personlige samtaler

Med personlig træning får du hjælp med at finde den træning som passer til dig. Min interesse er at hjælpe dig med at opnå en varig forandring, og måske også hjælpe dig med at finde en træningsform, bevægelser og øvelser som du kan lide, noget som gør dig glad. Jeg er yogalærer og jeg har arbejdet som fitnessinstruktør og holdtræner gennem mange år, træning har været en del af mig hele mit liv. Mit ønske er at inspirere dig til at bevæge dig og det må også gerne være sjovt.

En session eller forløb sammen med mig handler ligeså meget om at gøre dig bevidst om hvad du laver udenfor træningslokalet, som når vi er sammen. Jeg ser på hvordan du går, står, trækker vejret og så videre, fordi du bliver god til præcis det du laver hele tiden, hver dag. Jeg vil således hjælpe dig med at finde nye gode vaner, som du har lyst til at have med dig resten af livet.

Min egen træningserfaring i korthed er; jeg har været gymnast og gymnastiktræner, har trænet og konkurreret i Tae kwon-do, står på ski og er skiinstruktør, er holdinstruktør, yogalærer og er uddannet i Z-Health Education. I min fritid har jeg spillet golf, trænet Capoeira, jeg står på ski og går numere til Hip-hop dans i det nye dansestudie Beats by Bircow i Helsingør.

Jeg har selv været ramt af en stresset hverdag, med høje krav og højt tempo i arbejdslivet. samtidig med et ønske om at være 100 % mor og kone. I dag har jeg fundet mere ro og luft i min hverdag, med hjælp af yoga, opmærksomhed og at arbejde med mit nervesystem.

Kik in på min YouTube kanel og få et indblik i hvordan jeg arbejder med træning og undervisning. Eftersom en varig forandring bunder i din historie men også hvordan du ser dig selv i din fremtid, så inkluderer hver træningssession en gå-tur med en samtale om livet, for at sætte en realistiskt start sted og det giver en opsamling på det som sker mellem træningssessionerne.

Priser

Klippekort for træning hjemme hos dig eller udendørs:
1 gang 90 min. 1.000 kr.
Pris 10 gange 60 min.  8.000 kr.
Intropakke 3 gange 60 min. 2.700 kr.

alle priser er inklusive moms, og afregnes via faktura.