Yogarejser

Tag fri, kom væk og stress af fra hverdagen og pleje dig selv med en yogatur. Yoga hver dag i solen. Mere information via Spies.

For mig handler en yogarejse ikke om at blive god eller dygtig til yoga. For mig er yoga en måde at lære min krop bedre at kende. Yoga har for mig været en måde at lære at lytte til min krop og se samspillet mellem krop og sind. Tankemønster og følelser kan dukke op i stilheden i yoga eller dukke op i yogaens bevægelser. Alt afhængig af dit nærvær og opmærksomhed.

Måske har tanker, historier, oplevelser, følelser, overbevisninger sat sig som et aftryk i din krop? Måske kroppens måde at bevæge sig former dine tanker og sindstilstand?

På en yogarejse med mig, vil du inviteres ind i alle små og store led. Du vil have muligheden at udforske forskellige åndedrætsteknikker. Der vil være små flows, hvor øvelser sættes sammen i samspil med åndedrættet, men uden et mål om at det nødvendigvis skal sved på panden. Der tilbydes 1½ times yoga hver morgen og sen eftermiddag. Det bliver ikke poweryoga, men du vil i løbet af ugen finde programmer med liggende, siddende, stående øvelser, øvelser i flow, balancestillinger, pranayama og meditation. Jeg vil give dig viden omkring dit nervesystem, kranienerver og jeg basere mine instruktioner fra både hjernens og kroppens perspektiv.

Jeg vil gerne tilbyde dig yoga med dybte, uden at du er på et retreat, men hvor du samtidig kan nyde yoga med et smil og lidt humor.

Yogarejse Kreta
16/9 – 23/9 2021

Yogarejse til Kreta med Annika Johansson | Spies

Yogarejse Kap Verde
30/11-7/12 2021

Yogarejse til Kap Verde | Spies

Spies har arrangeret mange yogarejser til Kap Verde, men det er første gang jeg skal af sted.

“Undervisningen vil foregå under åben himmel enten på hotellets græsområde med udsigt til havet eller på selve stranden. Er vinden lidt for frisk ved havet, står vi på græsset i læ mellem hotelbygningerne. Kap Verde er det perfekte valg for dig, der søger en varm og solsikker vinterferie uden at skulle behøve at tænke på tidsforskel og jetlag. Her skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen”.

Så måske er det lige stedet til at finde balance: ikke for meget, ikke for lidt, men lige til pas…

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop