Ski

Skiløb er for mig frihed. Frihed til bevægelse med 100 % nærvær. Ski er også en fantastik natur oplevelse, og jeg elsker at stå oppe i bjergene og nyde udsigten og luften. Jeg er i dag uddannet BSI1 (”Basic Ski Instructor”) ved ”Den Danske Skiskole”, og er aktiv instruktør i Skiklubben Hareskov, som er Danmarks største skiklub. De har adskillige ture og arrangementer i løbet af sæsonen, og har mange engagerede instruktører tilknyttet.

Mine skiture med Skiklubben Hareskov:

Deltager i efteruddannelsestur til Sölden, Østrig, uge 42 i oktober 2008.
Spindleruv Mlyn, Tjekkiet, januar 2010.
Efteruddannelse Hemsedal, Norge, april 2010.
Undervisning og efteruddannelsestur til Sölden, Østrig, uge 42 i oktober 2010.
Hafjell, Norge, uge 7 i februar 2011 (god familie tur).
Efteruddannelse Hemsedal, Norge, april 2011.
Undervisning og efteruddannelsestur til Sölden, Østrig, uge 42 i oktober 2011.
Hafjell, Norge, uge 7 – 2012.
Hafjell, Norge, uge 7 – 2013.
Hafjell, Norge, uge 7 – 2014.
Instruktørsamling med efteruddannelse Hemsedal, Norge, april 2016.
Passo Tonale, Italien, uge 7 – 2017.
Kals-Matrei, Østrig – uge 7 2022.

2023 tager jeg med til Wildschönau-dalen:

Vi bor i byen Auffach, ca. 250 m fra liften Schatzbergbahn i Wildschönau-dalen. Auffach er en lille by uden det store byliv, men med et velfungerende hotel og skiområde. Her er dog både skileje, sportsbutikker, supermarked, bank, restauranter og cafeér. Byen er beliggende kun 15 km. fra Wörgl og motorvejen, og dermed meget let at køre til.

Ski Juwel er et overset skiområde blandt danskere, men ikke hos de lokale, der har området som et af deres foretrukne. Skiområdet breder sig over de to dale; Alpbachtal og Wildschönau. Her er 109 km. pister, fordelt på 26 km. blå, 54 km. røde og 29 km. sorte. Et typisk familie-skiområde, med bredde pister og mange hyggelige restauranter i terrænet. Samtidigt et område med et stort og varieret terræn uden for pisterne, hvor de mange uudnyttede områder mellem de præparerede pister, udgør et sikkert og omfattende off-piste område. Her er meget høj liftkapacitet og stort set ingen liftkøer. Snesikkerheden er rimelig høj med skiløb op til 2.025 m.o.h., og med hovedparten af pisterne øst- og nordvendte.

Du finder flere ture på skiklubbens hjemmeside.