Kronborg Motion

DOF Kronborg Motion blev stiftet i august 2009. DOF Kronborg Motion drives som aftenskole og har som målsætning at lave sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter til borgere i Helsingør Kommune og omegn.

Se de aktuelle hold og tilmeld dig på Kronborg motions hjemmeside.

Yogahold fra januar 2023, hver mandag kl. 8-9:30.

Morgenyoga, hvor du laver yogastillinger med fokus på at stimulere dit nervesystem. Hjernen styrer kroppen, og kroppens bevægelser stimulerer din hjerne. Vi vækker dit sanseapparat med hjernebaseret yoga hvor øvelserne har for afsigt at hjælpe dig at balancere dit nervesystem.

Yoga kræver dit fokus og din fulde opmærksomhed. Siddende, liggende, stående stillinger, mange gange bare små bevægelser og andre gange hvor bevægelserne flyder sammen i et lille flow. Der kan også være stille stillinger med inspiration af Yin Yoga eller lignende, som bliver flettet ind i programmet.

Morgenyoga har et særligt fokus på at starte ugen på en rolig og blid måde. Vi arbejder rigtigt meget med dit åndedræt. Tag varmt og behageligt tøj på, og måske dit eget personlige tæppe. Vi anbefaler at du medbringer din egen yogamåtte, men der findes udstyr tilgængeligt.

Med dit nærvær og din opmærksomhed vil du optimere din træning for at skabe vedvarende forandringer for dig selv resten af dagen.

Motion og bevægelse outdoor fra januar 2023, hver mandag og torsdag kl. 9:45-10:55. 

Effektiv træning af hele kroppen for både mænd og kvinder. Opvarmning, led-mobilisering, konditionstræning, muskeltræning og åndedrætstræning. Træning med din egen kropsvægt.

Træning i naturen gør noget helt særligt for kroppen. Der er masser af stimuli at hente i det store udendørs rum. Du har mulighed for at fokusere på noget langt væk, udforske dit perifære syn og du bliver stimuleret af mange mønstre og former ude i naturen. Du kan lytte til fuglene, mærke vinden, solen og regnet. Vi træner i alle slags vejr og du træner på et ujævnt underlag som bland andet stimulerer dine fødder og din balance.

Vi træner i området omkring Helsingør hallen, så der indgår eller en gå- eventuelt løbetur, som kan byde på socialt samvær men også en rolig og meditativ oplevelse.

Se de aktuelle hold og tilmeld dig på Kronborg motions hjemmeside.