Kap Verde

En yogarejser til Kap Verde giver både afslapning og ny energi. Kap Verde er det perfekte valg for dig, der søger en varm og solsikker vinterferie uden at skulle behøve at tænke på tidsforskel og jetlag. Her skinner solen det meste af året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen.

Yogaundervisningen vil om morgen foregå på stranden, og om eftermiddagen på hotellets græsområde. I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen på hotellets poolområde eller gå ud på den brede hvide sandstrand og nyde en svømmetur i det azurblå vand. Du kan slentre en tur i strandkanten eller forkæle dig selv i hotellets spaafdeling, hvor du kan tilkøbe forskellige behandlinger.

Sal byder desuden på flere udflugtsmål, og tager du med på en udflugt rundt om øen, vil du bl.a. komme til den lille fiskerby Palmeira, Buracona med den naturlige pool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. Sal er også et paradis for både surfere og dykkere, og i området omkring Santa Maria findes flere surf- og dykkercentre, der afholder kurser på alle niveauer. Derudover tilbydes dybhavsfiskeri og katamaranture.

Der er en rolig stemning bland lokalbefolkningen og det føles som at de ved hvordan man bare er i nuet, at være og nyde øjeblikket. En skøn ø hvor man dyrker kroppen, musikken og livet. Så måske er det lige stedet til at finde en indre harmoni – ikke for meget, ikke for lidt, men lige til pas…

Læs mere om turen: Hjemvendt efter yoga på Kap Verde

Booking via Spies.dk