Dadler – Medjoul, uden sten og evt. abrikoser
Væske – vand, kokosolie, appelsinsaft, citron/ingefær saft, kaffe
Kokosmel
Nødder – mandler, cashewnødder, hasselnødder evt. blandet med havregryn
Kakaopulver
Smag – vaniljepulver, romessens, cayennepeber, appelsinskal, kanel, salt, kaffe…
Jeg blender ingredienserne i min dejlige foodprocessor.
Tag nødderne først, så kan du selv styre om du vil have små stykker eller blende dem til fint mel.
Bag efter dadler og kokosmel
Tilsæt kakaopulver
Til sidst væske og smag
Jeg kan godt lide at dejen er klistret så at dadelkuglerne ikke bliver for tørre, det gør det lidt mere besværligt at rulle kuglerne, så tilpas væske i forhold til dine præferencer.
Rulle dadelkuglerne i kokos eller sesamfrø.
Jeg har prøvet at presse citron og ingefær som smagsætter, kan anbefales hvis du er til ingefær J
Den anden halvdel smagsatte jeg med kaffe.
Målene varierer meget fra opskrift til opskrift når jeg har kikket på nettet. Jeg har landet et sted mellem disse dejlige opskrifter.