Yogarejser

Selv om verden kan virke lidt farlig nu med hensyn den Pandemi som har et godt fast greb omkring verden, så går livet videre. Du og jeg tager vores valg gennem hverdagen, hvilke måske bliver særligt tydelige lige nu.

Pandemi kommer fra græsk. Pan = alle og Demos = folk. Vi alle sammen bliver berørte på en eller anden måde.

Jeg har lige været på Kreta i byen Makrigialos hvor jeg har været mange gange før. Pandemien har gjort at der ikke kommer så mange turister på besøg og hotel og restauranter er næsten er tomme. Nogle få er på arbejde, heldigvis, så at vi havde mulighed for at gennemføre denne yogarejser med Spies. Den uge hvor vi var afsted var der kun et dansk fly der ankom med rejsende til Kreta. Vi blev alle sammen testede for Covid-19 i lufthavnen.

Vel fremme på hotellet og vid mødet med min yogagruppe om aften, følte jeg mig så rørt over at vi nu var her. Varmt, stille og en uge uden at lave mad og gøre rent :-). 6 dage med mulighed for yoga morgen og aften. Det gør noget helt særligt vid både mig som underviser og dem som deltager.

For mig handler en yogarejse ikke om at blive dygtig til yoga. For mig er yoga en måde at lære din krop bedre at kende, at lære at lytte til kroppen. Måske har tanker, historier, oplevelser, følelser, overbevisninger sat sig som et aftryk i din krop. Måske kroppens måde at bevæge sig former dine tanker og din sindstilstand.

Når jeg laver yogarejse vil du inviteres ind i alle dine store og små led, du vil have mulighed for at prøve forskellige åndedrætsteknikker, men med “keep it simple” princippen. Der er små flows hvor øvelserne sættes i samspil med dit åndedræt, men uden et særligt mål om at få sved på panden.

På en yogaferie med mig tilbydes der 1 1/2 yoga hvor morgen og aften. Det er 18 timers yoga på en uge. Jeg vil give dig yoga med dybte uden at du er på et retreat, men hvor du kan nyde yoga med et smil og med humor.

Der er løbende yogarejser med Spies. Mine næste ture er til Madeira i december og til Kap Verde i januar. Måske du har lyst og måske brug for at komme af sted.

Følg mig på: