Kategoriarkiv: Yogarejser

Citat

“Kære Annika
Tusinde tak for din smukke hilsen.
Og tak herfra fordi vi fik lov at møde dig, til en fantastisk givende yoga uge.
Du er en fantastik berigende lærer og menneske at møde.
TAK”

“Jeg vil bare sige dig 1000 tak for en fantastisk YOGA uge på Kreta. Det var intet mindre end fantastisk. Det var virkelig en øjenåbner for mig, hvor stresset og medtaget min krop egentlig er for tiden. Jeg har i mange år ”glemt” mig selv både bevidst og ubevidst. Du fik med din ærlige og lige tilgang til tingene åbnet mit SIND op igen. Jeg er dig så evig taknemlig. Jeg blev faktisk meget rørt under vores ophold og har så meget taget tingene med mig hjem”.

En hilsen fra et par yogadeltagere. Jeg kan ikke andet end at blive varm om hjertet og taknemlig for muligheden at lave yogarejser hvor jeg kan samle dejlige minder og skønne historier. Snart går turen til Kap Verde med et nyt hold, og der er flere rejse til næste år.

En varm yogarejse

Snart er endnu en yogarejse kommet til sin ende her på skønne Ocean Beach Club på Kreta. Det har været en meget varm uge, så yogaprogrammet har særlig om eftermiddagen været ekstra rolig. Det er helt klart lettere at bevæge sig langsomligt og slappe af i varmen. Næste år vender jeg tilbage med en ny gruppe igen til september og glæder mig til at høre nye historier. Alt kan dykke op. Måske er der travlhed i hverdagen, måske har du været ude for et uheld, sygdom, smerter. Vi har alle vores historie med på yogamåtten.

Læs mere om de næste rejser…..

Yogarejser

Selv om verden kan virke lidt farlig nu med hensyn den Pandemi som har et godt fast greb omkring verden, så går livet videre. Du og jeg tager vores valg gennem hverdagen, hvilke måske bliver særligt tydelige lige nu.

Pandemi kommer fra græsk. Pan = alle og Demos = folk. Vi alle sammen bliver berørte på en eller anden måde.

Jeg har lige været på Kreta i byen Makrigialos hvor jeg har været mange gange før. Pandemien har gjort at der ikke kommer så mange turister på besøg og hotel og restauranter er næsten er tomme. Nogle få er på arbejde, heldigvis, så at vi havde mulighed for at gennemføre denne yogarejser med Spies. Den uge hvor vi var afsted var der kun et dansk fly der ankom med rejsende til Kreta. Vi blev alle sammen testede for Covid-19 i lufthavnen.

Vel fremme på hotellet og vid mødet med min yogagruppe om aften, følte jeg mig så rørt over at vi nu var her. Varmt, stille og en uge uden at lave mad og gøre rent :-). 6 dage med mulighed for yoga morgen og aften. Det gør noget helt særligt vid både mig som underviser og dem som deltager.

For mig handler en yogarejse ikke om at blive dygtig til yoga. For mig er yoga en måde at lære din krop bedre at kende, at lære at lytte til kroppen. Måske har tanker, historier, oplevelser, følelser, overbevisninger sat sig som et aftryk i din krop. Måske kroppens måde at bevæge sig former dine tanker og din sindstilstand.

Når jeg laver yogarejse vil du inviteres ind i alle dine store og små led, du vil have mulighed for at prøve forskellige åndedrætsteknikker, men med “keep it simple” princippen. Der er små flows hvor øvelserne sættes i samspil med dit åndedræt, men uden et særligt mål om at få sved på panden.

På en yogaferie med mig tilbydes der 1 1/2 yoga hvor morgen og aften. Det er 18 timers yoga på en uge. Jeg vil give dig yoga med dybte uden at du er på et retreat, men hvor du kan nyde yoga med et smil og med humor.

Der er løbende yogarejser med Spies. Mine næste ture er til Madeira i december og til Kap Verde i januar. Måske du har lyst og måske brug for at komme af sted.

Yogarejse

Nu varer det ikke længe før turen går til Kreta og Makrigialos. Glæder mig meget, selv om det føles lidt anderledes at rejse lige nu.

En yogarejse kan være for dig der er helt ny til yoga og vil lære yoga at kende i løbet af en hel uge.

En yogarejse kan være til dig der har prøvet yoga tidligere og gerne vil mærke effekten af at lave yoga hver dag, morgen og aften hvis du har lyst.

En yogarejse kan være til dig som har brug for et pusterum, har brug for sol og varme, har brug for en tur med dine venner, har brug for at bevæge dig, har brug for at lære den krop og dit sind beder at kende…..

En yogarejse løser ikke eventuelle problemer der hjemme, men kan måske få dig til at se livet med nye øjne, fra et nyt perspektiv og gå klarhed i dine valg i dagligdagen.

Namaste

Stress af i ferien

Jeg møder jævnligt mennesker og hører historier om at gå ned af stress. Måske bliver det mig næste gang… Jeg prøver at evaluere mit liv jævnligt og jeg er nysgerrig omkring emnet med stress. I sommer læste jeg bogen “Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund” af Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff som taler om hvordan vi måske ikke genetisk har fulgt med i den hurtige udvikling der sker rundt omkring os. Derfor fortsætter jeg at lave yogarejser hvor du kan tage dig tid til at stoppe op, evaluere, mærke og sanse den tilstand som du er i. Rejserne arrangeres af Spies.

“citat”

Dejlig møde med anderledes, men særdeles brugbar yoga. Specielt dit fokus på åndedrættet, tilstedeværelse/nærvær og på detaljerne (tæerne/fødderne 😳)
Og så elsker jeg dine talemåder – ‘ikke for meget, ikke for lidt, men lige tilpas’, ‘er det muligt’, ‘stavle (det er jysk Annika 😄) knoglerne med hovedet på toppen af kroppen’.
Tak for en dejlig uge og tak for dig 😍