Z-Health træning

Jeg er yogalærer og personlig træner baseret i Helsingør. Jeg integrerer hjernen og nervesystemet som en base for de øvelser jeg bruger både til holdtræning og individuel træning. Med inspiration fra Z-Health forskellige uddannelsesmoduler giver jeg dig som en nysgerrig på at træne lidt anderledes nye muligheder.

Det som jeg er bedst til er at modificere mobilitetsøvelser, åndedrætsøvelser og “Neuromechanic drills” (som er “nerveglides” hvor fokus er at trække og “slacke” dine nervetråde). For at lave disse øvelser kræves muskelkontrol, så når du træner med mig guider jeg dig til at lære dine muskler bedre at kende, måske en muskel eller en lille muskelgruppe ad gangen.

For at opnå vedvarende resultater i din træning vil jeg inviterer jeg dig til at tage din træning og din opmærksomhed med i din hverdag. Jeg tester også din balance, dine øjenbevægelser og dine sanser.

Helt personligt er jeg bedst til at opnå forandringer som tager tid, hvor træning mere handler om at bane vejen til en evigt foranderlig fremtid hvor jeg kan udvikle min fulde potentiale og være den bedste af mig hvor jeg er som en helhed, kropsligt og mentalt.

I stedet for at lægge min energi på at føle mig gammel og at kroppen bare bliver slidt og træt, så er min tankegang at jeg kan må og fungere bedre og bedre. Det kræver nærvær og opmærksomhed, og så skal det være sjovt med træning og bevægelse. Hygger mig selv siden et år tilbage med at træne Capoeira 🙂

Følg mig på: