Kategoriarkiv: Annika

Z-Health træning

Jeg er yogalærer og personlig træner baseret i Helsingør. Jeg integrerer hjernen og nervesystemet som en base for de øvelser jeg bruger både til holdtræning og individuel træning. Med inspiration fra Z-Health forskellige uddannelsesmoduler giver jeg dig som en nysgerrig på at træne lidt anderledes nye muligheder.

Det som jeg er bedst til er at modificere mobilitetsøvelser, åndedrætsøvelser og “Neuromechanic drills” (som er “nerveglides” hvor fokus er at trække og “slacke” dine nervetråde). For at lave disse øvelser kræves muskelkontrol, så når du træner med mig guider jeg dig til at lære dine muskler bedre at kende, måske en muskel eller en lille muskelgruppe ad gangen.

For at opnå vedvarende resultater i din træning vil jeg inviterer jeg dig til at tage din træning og din opmærksomhed med i din hverdag. Jeg tester også din balance, dine øjenbevægelser og dine sanser.

Helt personligt er jeg bedst til at opnå forandringer som tager tid, hvor træning mere handler om at bane vejen til en evigt foranderlig fremtid hvor jeg kan udvikle min fulde potentiale og være den bedste af mig hvor jeg er som en helhed, kropsligt og mentalt.

I stedet for at lægge min energi på at føle mig gammel og at kroppen bare bliver slidt og træt, så er min tankegang at jeg kan må og fungere bedre og bedre. Det kræver nærvær og opmærksomhed, og så skal det være sjovt med træning og bevægelse. Hygger mig selv siden et år tilbage med at træne Capoeira 🙂

Hjemmetræning

Den bedste effekt du får af din træning er at træne kontinuerligt. Jo oftere du laver en øvelser, jo vigtigere tror din hjerne at det er og den opmærksomhed gør at der kan ske vækst i styrke, mobilitet, i nerveforbindelser. Så opmærksomhed til kroppen i hverdagen kan skabe de forændringer du ønsker. Jeg deler tips på træningssekvenser og forskellige træningsprogrammer her.

“citat”

Tak Annika 🙏 for super undervisning i dag på Yogaskolen. Du er så dygtig og gør nogle lidt anderledes ting i yogaen – meget inspirerende og lærerigt 👍 Jeg trængte lige præcis til bagoverbøjninger og omvendtstående. Hvordan ku’ du vide det? 🤣

“citat”

Dejlig møde med anderledes, men særdeles brugbar yoga. Specielt dit fokus på åndedrættet, tilstedeværelse/nærvær og på detaljerne (tæerne/fødderne 😳)
Og så elsker jeg dine talemåder – ‘ikke for meget, ikke for lidt, men lige tilpas’, ‘er det muligt’, ‘stavle (det er jysk Annika 😄) knoglerne med hovedet på toppen af kroppen’.
Tak for en dejlig uge og tak for dig 😍