Kategoriarkiv: Annika

Citat

Hilsner fra et par yogadeltagere. Jeg kan ikke andet end at blive varm om hjertet og taknemlig for muligheden at lave yogarejser hvor jeg kan samle dejlige minder og skønne historier. Snart går turen til Kap Verde med et nyt hold, og der er flere rejse til næste år:

“Kære Annika
Tusinde tak for din smukke hilsen.
Og tak herfra fordi vi fik lov at møde dig, til en fantastisk givende yoga uge.
Du er en fantastik berigende lærer og menneske at møde.
TAK”

“Jeg vil bare sige dig 1000 tak for en fantastisk YOGA uge på Kreta. Det var intet mindre end fantastisk. Det var virkelig en øjenåbner for mig, hvor stresset og medtaget min krop egentlig er for tiden. Jeg har i mange år ”glemt” mig selv både bevidst og ubevidst. Du fik med din ærlige og lige tilgang til tingene åbnet mit SIND op igen. Jeg er dig så evig taknemlig. Jeg blev faktisk meget rørt under vores ophold og har så meget taget tingene med mig hjem”.

Fælles vandring i naturen

En sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen.

Vejledning ind i dit åndedræt og vejledning omkring hvordan du kan opleve og hele kroppen i naturen,

Der er plads til stille tid men også til at samtale sammen.

Næste tur er lørdag den 22. maj kl. 13:30-16:30
Tilmelding til [email protected] eller til [email protected]
Pris for deltagelse er 200 kr.
Plads til 10 deltager.

Klik her for fuld beskrivelse af turen

Bevægelse i hverdagen

Når jeg ikke underviser så forsvinder min daglige træning. Min krop, led, muskler og nervetråde bliver ikke bevægede ud i alle mulige stillinger. Jeg går måske en tur og laver andre hjemmeprojekt, men jeg begynder at miste styrke og bevægelse, dette selv om jeg kender mange øvelser og har masser af undervisere og træningsprogrammer at følge.

Så, der er ikke andet for end at bare gå i gang. Just do it! Jeg plukker så først frem mine Bodyflow program. Du kan også være med til Bodyflow via Les Mills hjemmeside.

Lad dig ellers inspirere af min og andres You Tube kanal. Jeg lover at jeg snart lægger et nyt og friskt program op 🙂

Z-Health træning

Jeg er yogalærer og personlig træner baseret i Helsingør. Jeg integrerer hjernen og nervesystemet som en base for de øvelser jeg bruger både til holdtræning og individuel træning. Med inspiration fra Z-Health forskellige uddannelsesmoduler giver jeg dig som en nysgerrig på at træne lidt anderledes nye muligheder.

Det som jeg er bedst til er at modificere mobilitetsøvelser, åndedrætsøvelser og “Neuromechanic drills” (som er “nerveglides” hvor fokus er at trække og “slacke” dine nervetråde). For at lave disse øvelser kræves muskelkontrol, så når du træner med mig guider jeg dig til at lære dine muskler bedre at kende, måske en muskel eller en lille muskelgruppe ad gangen.

For at opnå vedvarende resultater i din træning vil jeg inviterer jeg dig til at tage din træning og din opmærksomhed med i din hverdag. Jeg tester også din balance, dine øjenbevægelser og dine sanser.

Helt personligt er jeg bedst til at opnå forandringer som tager tid, hvor træning mere handler om at bane vejen til en evigt foranderlig fremtid hvor jeg kan udvikle min fulde potentiale og være den bedste af mig hvor jeg er som en helhed, kropsligt og mentalt.

I stedet for at lægge min energi på at føle mig gammel og at kroppen bare bliver slidt og træt, så er min tankegang at jeg kan må og fungere bedre og bedre. Det kræver nærvær og opmærksomhed, og så skal det være sjovt med træning og bevægelse. Hygger mig selv siden et år tilbage med at træne Capoeira 🙂

Hjemmetræning

Den bedste effekt du får af din træning er at træne kontinuerligt. Jo oftere du laver en øvelser, jo vigtigere tror din hjerne at det er og den opmærksomhed gør at der kan ske vækst i styrke, mobilitet, i nerveforbindelser. Så opmærksomhed til kroppen i hverdagen kan skabe de forændringer du ønsker. Jeg deler tips på træningssekvenser og forskellige træningsprogrammer her.