Yogarejse til Lefkas

Så tikker tilmeldingerne ind til Lefkas får jeg at vide af Spies Rejser og jeg bliver så glad når jeg ser at tidligere yogarejsedeltagere nu vender tilbage. Det er virkelig mega hyggeligt att se jer igen 😊

På turen er der også dem jeg ikke kender, men lærer at kende i løbet af ugen til en blid, vuggende og inviterende yoga. Slow down, mærke og sanse. Undersøg nuet og koble af, alle rede i starten af sommeren.

Ofte har jeg også deltagere fra Helsingør og omegn, her hvor jeg underviser i min hverdag.

Hvornår: 13/6 – 20/6 2022
Pris: 6.795,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København
Oplev grønne, smukke Lefkas på en uges energivende yogaferie, sammen med yogalærer Annika Johansson.
💛 Fantastisk hotel med bjerge og hav.
💛 Mulighed socialt sammenvær.
💛 10 x yoga

Se lige den skønne natur og yogapavillionen 💜
Yoga på Lefkas med Annika Johansson | Spies

Følg mig på: