Dine vaner med James Clear

Jeg kan give dig mange tips på øvelser, og du kan lave dem sammen med mig på et hold eller til personlig træning. For at få en god og vedvarende effekt af nye øvelser kræves det ofte mange gentagelser, og derfor anbefaler jeg ofte at du tager en øvelser med hjem og integrerer i din hverdag. Jag kan også bede dig om at lægge mærke til dine vaner, som hele tiden former kroppen (og hjernen).

James Clear arbejder og skriver bland andet om vaner, for at inspirere dig og mig til at lave bedre beslutninger og måske leve et “bedre” liv. Jeg følger ham på Twitter.

“I’m the author of Atomic Habits, the creator of the Habits Academy, a weightlifter, and a travel photographer in over 30 countries. My writing is focused on how we can create better habits, make better decisions, and live better lives. I combine ideas from a wide range of disciplines including biology, neuroscience, psychology, philosophy, and more”. James Clear.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.