Nye hold i Nordsjællands Rygskole

På Nordsjællands Rygskole lærer du, hvordan du bedst bruger og træner din ryg, så du får en bedre dagligdag. Du vil opleve, hvordan vi sammen træner og styrker kroppen på holdet, og giver gode råd med hjem.

Vi træner hele kroppen med funktionel træning. Det vil sige øvelser, der kan indgå som en naturlig del i hverdagens gøremål. Ryggen er jo ikke isoleret fra resten af kroppen, så vi skal have det hele med for, at det skal lykkes.

I Nordsjællands Rygskole er der fokus på de gode bevægelser. Formålet med Rygskolen er:

  • at finde de rigtige bevægelser til dig i en passende mængde.
  • at du ikke skal være bange for at bevæge dig.
  • at du får viden om smerter og måske bliver smertefri, så du kan danse, løbe, springe og hoppe, som du nu har lyst til.
  • at du kan deltage i nye hold og aktiviteter fremover.

Træningen på Nordsjællands Rygskole foregår på små hold, så hver enkelt deltager kan blive vejledt og korrigeret. Centrale elementer er ledmobilietet og styrke og til vis del konditionstræning.

Vi arbejder helt fra start med øvelser, som er både stående, siddende og med gulvøvelser. Undervisningen er på 90 minutter fordelt både på teori og fysisk træning.

Fokus er at træne med belastning og vægte. Det kan være, at du stadig døjer med smerter. Langvarige kroniske smerter er også en vane og du får hele tiden serveret alternativer, som passer til dig. Det skal være rart og sjovt at bevæges sig.

Tilmelding: DOF Kronborg Motion

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.