Ny inspiration

Der er så meget inspiration at hente i livet, særligt med de sociale medier og det store internet. Det gælder om at vælge hvor den bedste inspiration er for dig, at mærke efter om der tilbydes noget som giver dig noget ekstra og ikke bare er endnu en ting du skal sætte på din to do liste.

Min nyeste inpirationskilde er Martha Beck, som jeg blev henvist til via en podcast jeg lyttede til. Nu får Martha være en del af min dag, de dage jeg er på Facebook. Jeg tager tingene i små bider, og lader øjeblikket, Universet, måske tilfældigheden at styre hvor jeg klikker ind og finder den daglige inspiration.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.