Ny yogarejse til Kreta

Hvornår: 20/4 – 28/4 2023
Pris: 5.395,- pr. person
Afrejse fra: Billund og København

Læs mere og tilmeld dig på Spies.dk

Rejs med Annika Johansson til Kreta og Ocean Beach Club, når forårssæsonen starter. Se byen vågne til live stille og roligt efter at have ligget i vinterdvale. Makrigialos er normalt en rolig by med en behagelig stemning, og for Annika er byen lidt magisk. Hun har været der mange gange før og vender år efter år tilbage til skønne Kreta.

  • Sov længe
  • Nyd havudsigten fra din balkon
  • Eftermiddagsyoga, meditation og vandring

Der er maks. 22 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig reservation. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.

Denne yogauge bliver lidt anderledes. Der er ingen tidlig morgenyoga, så du kan stå op i fred og ro og nyde et godt morgenmåltid i hotellets restaurant. Vi mødes i løbet af dagen til to timers yoga enten på stranden, på solterrassen eller i et indbydende træningslokale, hvor vi kan åbne dørene og stadig høre havet.

Vi tilpasser undervisningen efter gruppen og vejret dag for dag. I løbet af dagen vil der være en times meditation, som måske ligger i forbindelse med en vandretur. Der er forskellige vandreruter i området, man kan bl.a. vandre op i bjergene mod byen Pefki, men det kan også være, vi bare slentrer langs stranden. Det er helt op til dig, hvor meget du deltager i hver dag af yoga, meditation og vandring.

Hotellet ligger i i den lille rolige fiskerby Makrigialos, hvor der findes en håndfuld restauranter og caféer. Hotellet har en fin spaafdeling, hvor du kan tilkøbe behandlinger, samt en god restaurant, hvor du kan nyde lækker mad med fantastisk udsigt. Måltiderne kan du nyde alene, med dit rejseselskab eller sammen med yogagruppen. På turen respekteres frihed, ro og samvær.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.