Kategoriarkiv: Yoga

En varm yogarejse

Snart er endnu en yogarejse kommet til sin ende her på skønne Ocean Beach Club på Kreta. Det har været en meget varm uge, så yogaprogrammet har særlig om eftermiddagen været ekstra rolig. Det er helt klart lettere at bevæge sig langsomligt og slappe af i varmen. Næste år vender jeg tilbage med en ny gruppe igen til september og glæder mig til at høre nye historier. Alt kan dykke op. Måske er der travlhed i hverdagen, måske har du været ude for et uheld, sygdom, smerter. Vi har alle vores historie med på yogamåtten.

Læs mere om de næste rejser…..

Mærk foråret i skoven

Forår med naturens helende kraft. En sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen. Mød foråret indeni og udenom dig lørdag den 13. marts kl. 13-16

Næste gang den 10. april kl. 13-16 🙂

Tilmelding til annika@lyttildinkrop.dk eller til houmark@live.dk
Pris for deltagelse er 200 kr. Plads til 8 deltager.

En dag hvor du inviteres til at lytte indad til naturen inden i, og til at bruge alle dine sanser til at være opmærksom på naturen udenom dig.

En dag med Carsten Houmark og Annika Johansson som deler af sin viden omkring krop & natur. En dag hvor du kan lytte til træerne, fuglene og lytte til din krop.

TAG GODT MED TØJ PÅ OG VANDTÆTTE SKO ELLER STØVLER 🙂

Carsten Houmark er uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson er uddannet yogaærer og bevægelses coach. Mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, men camping- og skiture ligger som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Dit mulige udbytte er:
Fordybet væren i naturen og inspiration til mulige øvelser til at tage med hjem.
At komme fra det viljestyrede nervesystem til afstresning og genopbygning.
At komme fra gøren til væren.
Lade naturens bløde fasinationskraft genopbygge din evne til målrettet opmærksomhed.
Fysisk velvære i en bevæget krop.
Viden om naturen, det fordyber oplevelsen.

Yoga Therapy

Sidder og samler mine tanker om at undervise. Tænker over de former jeg underviser, men også de platformer hvor jeg kan fortælle om min undervisning. Jeg kikker ind på Facebook og på Instagram hvor jeg finder inspiration, hvor der er så mange dygtige undervisere som deler viden. Det sværeste er at vælge fra, men jeg øver mig hver dag. En ting jeg valgte til var den workshop som jeg deltog i den sidste weekend i oktober. En workshop som handlede om Yoga Therapy. Hele ugen som gik fik mine yogadeltagere en smagsprøve og jeg vil fortsætte at undersøge og lære mere om den type af yoga. Den hænger godt sammen med måden jeg underviser og formen vil føre mig ind i yogafilosofien på en ny og inspirerende måde. Mark Beuvain underviste på en faglig og levendes måde og tog yoga’en med ind i vores moderne kultur. Glæder mig til at møde ham igen til et nyt kursus.