Yoga Therapy

Sidder og samler mine tanker om at undervise. Tænker over de former jeg underviser, men også de platformer hvor jeg kan fortælle om min undervisning. Jeg kikker ind på Facebook og på Instagram hvor jeg finder inspiration, hvor der er så mange dygtige undervisere som deler viden. Det sværeste er at vælge fra, men jeg øver mig hver dag. En ting jeg valgte til var den workshop som jeg deltog i den sidste weekend i oktober. En workshop som handlede om Yoga Therapy. Hele ugen som gik fik mine yogadeltagere en smagsprøve og jeg vil fortsætte at undersøge og lære mere om den type af yoga. Den hænger godt sammen med måden jeg underviser og formen vil føre mig ind i yogafilosofien på en ny og inspirerende måde. Mark Beuvain underviste på en faglig og levendes måde og tog yoga’en med ind i vores moderne kultur. Glæder mig til at møde ham igen til et nyt kursus.