Yogarejser

Jeg har lige fået nye datoer til næste års yogarejser. Jeg tager først til:

Kap Verde 28. november 2022
Gran Canaria – yoga/vandrerejse 14. januar 2023

Læs mere på https://www.spies.dk/sport/yogarejser

Så er planen at jeg vender tilbage til:

Kreta Ocean Beach Club Makrigialos den 18. maj 2023
Kreta Ocean Beach Club Makrigialos den 20. april 2023
Rhodos Sunprime Miramare Beach den 4. juni 2023
Kreta Ocean Beach Club Makrigialos den 7. september 2023

Se en oversigt over mine yogarejser

Namaste 🧡

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.