Kategoriarkiv: Yoga

er yoga noget for dig?

HVAD KAN YOGA GØRE FOR DIG?
“Hjernen og nervesystemet trænes optimalt, depression vendes til optimisme, stress vendes til ro, fordomme til åbenhed, gamle vaner udskiftes med nye og bedre, sløve sanser skærpes, og det menneske som ofte føles sig slave af sine tanker og følelser, kan gøre sig fri og ubundet.”
Søren Rasmussen Yogaskolen

“citat”

Tak Annika 🙏 for super undervisning i dag på Yogaskolen. Du er så dygtig og gør nogle lidt anderledes ting i yogaen – meget inspirerende og lærerigt 👍 Jeg trængte lige præcis til bagoverbøjninger og omvendtstående. Hvordan ku’ du vide det? 🤣

Sommerhilsen

Sommeren er skøn og varm også her i Denmark. Jeg sover længe hvis jeg har lyst, er længe oppe hvis jer har lyst, laver det jeg har lyst til i løbet af dagen. Ferie, afslapning uden forpligtelser. Der er stadig nogle uger end nu, men hvis du vil være med når yogasæsonen begynder igen så er tilmeldingen begyndt. Du kan se alle yogaholdene på Yoga skolens hjemmeside (tilmelding hos FOF Nord). Du kan også finde yoga, TRX, Rygskole med mere hos DOF Krongborg motion.

Yoga workshop i august – Yoga skolen i Helsingør

3 workshops lige efter sommerferien:

Fredag den 15. august -Yoga og mobilitet
Fredag den 22. august – Yoga og styrke
Fredag den 29. august – Yoga og balance

Tid kl. 15:00-18:00.

Sted: Yoga skolen i Helsingør

Du kan deltage i en, to eller alle tre workshops.

Du vil blive inviteret til at udforske yogastillinger i dybden med forskellige fokusområder såsom mobilitet, styrke og balance.

Du kommer at prøve stillingerne igen og igen, finde ud af hvordan og hvor kroppen eller sindet sætter barrierer op (og nogle gange giver dig smerter) og dermed hæmmer kroppen i sin bevægelse.

Der vil være tid og plads til at spørge og få individuel vejledning, og gruppens deltagere får mulighed at dele sine egne erfaringer undervejs.

Yoga og mobilitet, kom med og mærk hvor din krop kan bevæge sig og ikke bevæge sig. Find ud af hvordan du kan ændre og forbedre din måde at bevæge dig på en mere effektiv måde. Prøv blandt andet nogle af bevægelserne fra Z-Health. Følg med og udforske hvordan dine tanker påvirker dine bevægelser. Hvilke processer som foregår i hjernen. Hvad er f.eks. en ængstelse udtrykt gennem kroppen? Hvordan spiller kamp og flugt mekanismen ind i din dagligdag?

Yoga og styrke, hvordan kan du øge intensiteten i dine stillinger uden at stillingen bliver anstrengt eller ser anstrengt ud. Lær dine muskler bedre og kende gennem kroppen, og se hvordan du aktiverer dem gennem forskellige yogastillinger. Vi kommer at lege med forskellige fokuspunkter og se hvordan en muskelgruppe kan aktiveres i liggende stilling, siddende stillinger og stående stillinger. Hvad er spænding og afspænding, i nye dimensioner?

Yoga og balance, udforske balance på et dybere plan, siddende balance, balance på to ben, på et ben, på hovedet, på armene, med øjne og med lukkede øjne, når kroppen er stille og når kroppen er i bevægelse. Kom og leg og udforske yogastillinger på en anderledes måde.

Max 12 deltager.
Pris per gang; 200 kr. for medlemmer af Yoga skolen. 250 kr. for ikke medlemmer.
Tilmelding til annika@lyttildinkrop.dk

Øvrige yogalærer og behandler i huset (Yoga skolen) er velkomne ud over de 12 deltagere uden beregning. Så kom og leg og gå på opdagelse i din egen krop, og del dine erfaringer med gruppen.