Kategoriarkiv: Yoga

Fælles vandring i naturen

En sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen.

Vejledning ind i dit åndedræt og vejledning omkring hvordan du kan opleve og hele kroppen i naturen,

Der er plads til stille tid men også til at samtale sammen.

Næste tur er lørdag den 22. maj kl. 13:30-16:30
Tilmelding til [email protected] eller til [email protected]
Pris for deltagelse er 200 kr.
Plads til 10 deltager.

Klik her for fuld beskrivelse af turen

Bevægelse i hverdagen

Når jeg ikke underviser så forsvinder min daglige træning. Min krop, led, muskler og nervetråde bliver ikke bevægede ud i alle mulige stillinger. Jeg går måske en tur og laver andre hjemmeprojekt, men jeg begynder at miste styrke og bevægelse, dette selv om jeg kender mange øvelser og har masser af undervisere og træningsprogrammer at følge.

Så, der er ikke andet for end at bare gå i gang. Just do it! Jeg plukker så først frem mine Bodyflow program. Du kan også være med til Bodyflow via Les Mills hjemmeside.

Lad dig ellers inspirere af min og andres You Tube kanal. Jeg lover at jeg snart lægger et nyt og friskt program op 🙂

Yoga & naturdag ved Edens Have

Yoga og naturdag ved Edens Have den 3/10  – flyttet til den 7. november.
En sanseoplevelse med yoga, bevægelse, kropsbevidsthed i naturen.

Tilmeld dig til [email protected]

En dag hvor du inviteres til at lytte indad til naturen inden i, og til at bruge alle dine sanser til at være opmærksom på naturen udenom dig. Et gratis event. Hvis du syntes at der var noget værdi i det for dig, så betaler du et valgfrit beløb bag efter.

Carsten Houmark er bland andet uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson er bland andet yogaærer og bevægelses coach. Selv om mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, ligger camping- og skiture som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Vi vil begge give dig en dag med opmærksomhed indad i forbindelse den input du får af naturen rundt omkring dig. Åndedræt, opmærksomhed, nærvær og stilhed vil være gennemgående indslag.

Program:
Vi mødes kl. 13 ved parkeringen på Skindersøvej 31 ved Edens Have. Vi sætter os et sted i græsset og begynder dagen med at hilse på hinanden og afstemme forventningerne til dagen. Vi kommer at gå gennem forskellige naturtyper hvor du skiftevis laver øvelser og skiftevis får viden på din vej. Du behøver ingen yogamåtte. Vi laver øvelser i naturen i græs, på sten og bruger skoven.

Ca. kl. 15 holder vi en stille pause, så medbring en lille madpakke efter behov og måske te eller kaffe.

Kl. 16:30 afrunder vi dagen ved Edens Have med meditation og en opsummering af dagen.

Medbring en drikkedunk med vand. Håndsprit og lommetørklæder er også godt at have med. Tøj efter vejret. Alle slags vejr er velkomne.

Tilmeld dig til [email protected]

Tidligere deltagere fortæller:

“Resten af søndagen havde jeg en dejlig følelse af mæthed, stort rum indeni og var beriget af jer og en meget dejlig gruppe at være sammen med.”

“Jeg nød glæden, letheden og den legende måde, hvorpå det hele blev præsenteret.”

“Jeg har taget gavn af rytmerne imellem jer, og mellem korte instruktioner og længere fortællinger fra jer begge.”

“Lige nu har jeg det rigtig godt i min krop.”

“Jeg mærker min krop meget tydeligt nu.”

“Dejlig oplevelse – blev motiveret til at bruge sanserne – afstressende.”

Yogarejse

Nu varer det ikke længe før turen går til Kreta og Makrigialos. Glæder mig meget, selv om det føles lidt anderledes at rejse lige nu.

En yogarejse kan være for dig der er helt ny til yoga og vil lære yoga at kende i løbet af en hel uge.

En yogarejse kan være til dig der har prøvet yoga tidligere og gerne vil mærke effekten af at lave yoga hver dag, morgen og aften hvis du har lyst.

En yogarejse kan være til dig som har brug for et pusterum, har brug for sol og varme, har brug for en tur med dine venner, har brug for at bevæge dig, har brug for at lære den krop og dit sind beder at kende…..

En yogarejse løser ikke eventuelle problemer der hjemme, men kan måske få dig til at se livet med nye øjne, fra et nyt perspektiv og gå klarhed i dine valg i dagligdagen.

Namaste

er yoga noget for dig?

HVAD KAN YOGA GØRE FOR DIG?
“Hjernen og nervesystemet trænes optimalt, depression vendes til optimisme, stress vendes til ro, fordomme til åbenhed, gamle vaner udskiftes med nye og bedre, sløve sanser skærpes, og det menneske som ofte føles sig slave af sine tanker og følelser, kan gøre sig fri og ubundet.”
Søren Rasmussen Yogaskolen

“citat”

Tak Annika 🙏 for super undervisning i dag på Yogaskolen. Du er så dygtig og gør nogle lidt anderledes ting i yogaen – meget inspirerende og lærerigt 👍 Jeg trængte lige præcis til bagoverbøjninger og omvendtstående. Hvordan ku’ du vide det? 🤣