Yogarejse Rhodos

Rhodos har været en ferieø i mange, mange år.

1959 går Spies Rejser over til at flyve sine gæster til rejsemålene, og det betyder, at man kan komme til Mallorca, Rhodos og Costa Brava på næsten ingen tid”.

Jeg var på min første chartertur med min mormor & familie i 1984. Turen gik til Rhodos.

Sommeren 1996 begyndte jeg som VING-guide (en del af Spies koncernen), destination Rhodos 🙂

2022 var jeg tilbage på Rhodos med en yogagruppe. Dejligt at være tilbage og gense stedet igen.

Vi boede på vestsiden på Sunprime Miramare Beach. Dette hotelområdet strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området, og her er masser af plads til dig, der ønsker at slappe af i fred og ro.

Fra hotellet er der kun 4,5 km til Rhodos by og den gamle bydel, som med sine mange små butikker, caféer og restauranter er et besøg værd.

En eftermiddag tog vi en skøn bustur op i bjergene med vinsmagning og fælles aftensmad.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.