Artikel i Magasinet Liv

Jeg er så taknemlig for at jeg fik en mulighed for at fortælle Karen Greve på Magasinet Liv om mine tanker omkring vaner. Jeg tænker meget over mine vaner både i forhold til at være nærværende og bevidst, hvilket yogaen har inviteret til, men også i forbindelse i mine studier hos Z-Health Performance i funktionel neurologi. En påstand derfra er “The Body you have today is the body you earned from the way that you move”, hvilket også inkluderer det du siger og tænker.

Vanerne giver dig selv magten og muligheden for at skabe den version af dig som du ønsker og som du vil elske.

Stor tak til Ninna Flor som gav mig en dejlig oplevelse i forbindelse med det billeder der er taget i min have, ved et af æbletræerne med vores skønne drivhus i baggrunden, hvor vi nyder at sidde.

Læs artikeln online på Magasinet Liv

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.