Tilmeldingerne triller ind

Jeg hører fra mange af mine holddeltagere og venner at de allerede er booket ind på nogle af mine næste yogarejser. Det er jo fantastisk at høre, både fordi flere af dem har været med tidligere og gerne tager med igen. For mig er det en fornøjelse af lave yogarejser, som handler lige så meget om mødet mellem mennekser, som at det handler om yoga. Gennem yogaen har du mulighed for at kikke dybere ind i dig selv, der hvor jeg selv føler at jeg hele tiden kan lære mig selv bedre at kende. Yogarejserne har gjort mig til en bedre undervisere og et bedre menneske. Yoga er måske det som min egen yogalærer Søren Rasmussen fra Yoga Skolen i Helsingør skriver i sin bog: “YOGA og kunsten at leve livet”.

De næste ture går til:

Kreta den 7. september UDSOLGT
Kreta den 18. april 2024 – OGSÅ HER ER DE FØRSTE TILMELDINGER TRILLET IND
Mallorca Spies Sportsuge den 30. april 2024 – ET HOLD FRA HELSINGØR ER ALLEREDE TILMELDT
Kreta den 5. september 2024 FAVORIT I REPRIS

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.