Mine yogarejser med Spies fortsætter :-)

Med stor ydmyghed kan jeg fortælle at der nu er nye yogarejser hvor du kan komme med mig på en uges rejse ud i verden og ind i kroppen. Jeg bruger yogaens principper til at guide dig ind der hvor du kan mærke dit hjerte, mærke dit åndedræt, dine følelser og den tilstand der opstår gennem hvert øjeblik. At være helt nærværende, hvad det nu kan betyde….

Yogaformen er blid, lirkende, venlig og jeg fletter flere og flere åndedrætsøvelser ind i løbet af ugen samt giver dig smagsprøver og et indblik i hvad meditation kan være. Det vigtigste er at du har tid til at være med dig, på din yogamåtte igennem en hel uge, så meget som nu er lige tilpas for dig. Du har mulighed for at stoppe op, mærke og sanse livet. Mit ønske er at jeg kan invitere dig, og inspirere dig til at få ny indsigter til din dagligdag når du vender tilbage hjem igen efter din yogaferie.

Hver tur har sit eget tema, og undervisningen vil tilpasses gruppen og det fællesskab der nu opstår. Min undervisning er intuitiv, så din deltagelse og dit nærvær vil være med til at skabe ånden på denne yogauge.

Ocean Beach Club, Makrigialos, Kreta, 7. september – 14. september 2023. Yoga hver morgen og aften.

Oasis Salinas Sea, Kap Verde, 25. december 2023 – 1. januar 2024. Tidlig morgenyoga, eftermiddags temayoga. Tilmelding åbner snart…

Ocean Beach Club, Makrigialos, Kreta, 18. april – 25. april 2024. Yoga, meditation, vanding.

Sunprime Pollensa Bay, Mallorca, 30. april – 7. maj. Spies Sportsuge. Yoga, vandring, cykelhold.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.