Spiritualitet, frekvenser og jordforbindelse

Jeg har det seneste år været på en helt særlig indre rejse, hvor jeg har lyttet til et hav af podcast og jeg har næsten fået smidt bøger, You-tube videos og webinars i ansigtet. Så mange ting at absorbere, men det har været en naturlig del af min personlig udvikling som har været og er stadig ret intens men meget interessant.

Det har handlet meget om at finde den autentiske vej for mig, hvad gør mig lykkelig og hvad er meningen med livet, med mit liv. Hvorfor er jeg sat på jorden lige nu?

Jeg har fordybet mig i meditation og har udforsket lidt af det som vi kalder spiritualitet. Jeg har mødt begrebet at arbejde med energier på mange måder, jeg har mødt begrebet at leve på forskellige frekvenser og jeg har været og stadig er et sted mellem flere verdner. Sådan føles det.

Nu har jeg en ny kilde af information som for mig giver forklaring omkring frekvenser, tidligere liv, sjæl og at være en menneske på jorden via Matías De Stefano. Her er et lille klip som viser hvordan han ser på livet.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.