Yogarejser 2024

Så sænker sig roen stille og roligt hjemme hos mig, ikke helt, men jeg prøver at her i mit hjem med min familie her i Helsingør at tage i mod efteråret, oplevelsen af kortere dage, mindre aktiviteter udenfor, hvor vores skønne drivhus vi plejer at sidde i om sommeren stille og roligt bliver til vinteropbevaring.

Til gengæld har vi nu booket ferie til Kreta over nytår. Min mand og jeg tager der ned for at nyde hinanden og opleve Kreta i vintertid. Vi giver os muligheden for at slappe af sammen, læse og bare være, men der er også mulighed for at udforske denne skønne ø og gå op i bjergene. Der er rigtigt mange vandreruter på Kreta gennem klipper og kløfter sammen med bjerggederne.

Jeg elsker at rejse, og selv om jeg øver mig på at være i nuet, som er det eneste der eksisterer, måske, så er der noget med at gå og glæde sig til noget. Jeg glæder mig også til nye yogarejser til næste år, med nye møder, historier og oplevelser. Jag har allerede fået skønne meldinger fra mange der vil vende tilbage på yogatur med mig igen. Jeg er beæret og taknemlig. Måske du også skal med?

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.