The Lion Tracker’s Guide to Life

ABOUT THE BOOK “THE LION TRACKER’S GUIDE TO LIFE”

“Somewhere deep inside, you know what your gift, purpose, and mission are. Boyd Varty, a lion tracker, life coach, and gifted storyteller reveals how ancient wisdom can teach you how to recognize the essential ingredients that create a meaningful life”.

En meget inspirerende bog, men du kan også høre historier via forskellige podcasts, bland andet:
SCP Podcast Episode 205: Boyd Varty – Following The Track Of Your Life | Stop Chasing Pain

Jeg har gennem længere tid fulgt ”Stop Chaising Pain” på Instagram. Han arbejder med kroppen som helhed med et udtryk kan jeg godt lide, fordi det giver håb og der er altid noget nyt man kan prøve for at få det lidt bedre:

“Nothing in the body works alone, never gets injured alone, never heals alone”.

Perry Nickelston – Stop Chasing Pain

Jeg opdagede via Spotify at han også har lavet en hel masse podcast hvor han interviewer meget forskellige og interessante personer som arbejde med træning, healing, velvære og lignede. Jeg begyndte at høre nogle af dem på vej ned til Kreta, på min seneste yogarejse.

Turen til Kreta var magisk. Jeg havde et fantastisk hold med deltagere som har været med tidligere, nogle fra Helsingør og så nogle nye som jeg lærte lidt bedre at kende i løbet af ugen. Fællesskabet og historierne i løbet af en yogauge, gør noget helt særligt for mig som underviser. Jeg vokser og lærer og mærker at dette er det helt rigtige at gøre for mig. Når jeg kan give og hjælpe gennem yoga og samtaler.

Udover den magiske gruppe, så oplevede jeg også en helt særlig “Full Body Massage” – med Reflexology, Acupressuer og Chakra Alignment. Ord som ikke sagde mig særligt meget men behandlingen har vækket energier i mig som jeg ikke troede på. Det er lidt svært at forklare, men kroppen bobblede bare og jeg har efterfølgende blevet mere mærkende, sansende og nærværende omkring hvad der foregår inde i mig. For at håndtere denne nye energi har jeg haft bland andet haft brug for ekstra mange gåture ude i naturen.

På en af gåturene lyttede jeg videre til Stop Chasing Pain, og pludseligt var der bare en podcast som gav rigtigt meget mening for mig. Det var podcasten med Body Varty. Det gik det op for mig at alt det han fortalte om, var det som jeg gennem lang tid har implementeret i mit eget liv, ubevidst. Med hans ord gav det mere mening og jeg fik en klar bevidsthed om hvad det var jeg var i gang med.

En gang, som heldigvis er lang tid siden, spurgte jeg mig hvad meningen med livet var? Det spørgsmål bekymrer mig ikke længere.

I bogen “The Lion Tracker’s Guide to Life”, beskriver Boyd Varty om hans vej, som begyndte i Sydafrika som løvesporer. Han lærte at finde spor i bushen, at miste sin vej i bushen, at finde spor igen og han var klar over at når han fra starten gik han ud i bushen vidste han ikke helt præcis hvor han skulle hen. Tema i bogen handler om kald, instinkter, være nærværende, engageret…

  • At lære at navigere.
  • At ikke bekymre sig om ende destinationen.
  • At være alert og opmærksom

Jeg har gennem mange år været klar over at jeg elsker at undervise i bevægelse, men det har taget mig lang tid at finde ud af hvordan jeg kan gøre det til mit erhverv. Det er helt klart mit kald at undervise, måske også at hjælpe og at guide dig til dit velvære og i din healing, til at finde din vej.

Jeg har i mange år undervist intuitivt, men nu kan jeg mærke at jeg endnu mere kan føle mine instinkter og følelsen omkring det at undervise, og jeg begynder at forstår hvilken indflydelse min undervisning og mødet med andre mennesker kan have.

Jeg har prøvet at finde noget nyt og ekstraordinært på mine almindelige hold, men jeg må indrømme at det er svært at lave noget nyt i velkendte omgivelser. Derfor har det været et frirum for mig at lave yogarejser, hvilket har udviklet mig som både underviser og menneske.

Jeg har opdaget at jeg har en hel masse hjælpere rundt omkring mig, som alle sammen er som en mentor, som vejleder mig og støtter mig når jeg prøver noget nyt. Jeg er dybt taknemlig. Det handler om at åbne øjnene og at se sig omkring, at være alert og vågen.

I denne forandringsproces som jeg har været i gang med over tid, så inviterer Boyd Varty os til at gøre det bedste ud af de omstændigheder som er til stede. Det kræver konstant tilpasning og små forandringer undervejs.

Ju mere jeg overgiver mig til det autentiske jeg, jo mere engageret bliver jeg og jeg går helt ind i rollen som underviser, vejleder, inspirator, hjælper…

Jeg er meget opmærksom på at lægge mærke til mine tanker, kroppen og mine omgivelser og øver mig konstant på at blive mere nærværende.

Boyd Varty inviterer til at skabe en livsvej fra et liv uden veje. Så det at slippe kontrollen og ikke gøre det som nødvendigvis er passende, eller det man bør eller plejer. At finde sin en egen sti. Noget som fører dig videre til noget som hele tiden føles en lille smule bedre…

”Create a life path out of a pathless life”

Boyd Varty

Hør Boyd Varty’s historie når han tog ud i naturen “40 Days 40 Nights – Boyd Varty

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.