Ros

Jeg øver mig på at modtage ros, uden at kommentere, og jeg vil gerne dele. Yogarejser er noget helt særligt for mig. Det er noget helt speciellt omkring de møder der opstår, når der er mere tid, nærvær og plads til at dele oplevelser og er faringer gennem livet. Jeg oplever alltid møder som “Give & Take”. All den energi jeg fyldes med, kan jeg give tilbage. Når jeg giver, kommer der altid noget igen (når jeg laver det som jeg brænder for)

Tak for dejlig mail – og ikke mindst tusind tak for en uge med skøn yoga. Jeg elskede det og ikke mindst din guidning. Det hænger nok også sammen med din helt igennem dejlige Annika yoga og din fantastiske personlighed 😊

Varmende hilsen fra en af mine yogadeltager på yogarejse til Gran Canaria.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.