Taknemlighed

Tilbage fra endnu en inspirerende yogarejse med Spies. Denne gang i form af “Spies sport-uge” hvor vi var tre grupper – et cykelhold med Bo Hamburger, et vandrehold med Carsten og med Trine Winther og mit yogahold. Deltager som på kryds og tværs havde mulighed for at rejse sammen og umgås. Både cykel- og vandreholdet var inviteret til yoga et par gange i løbet af ugen, og yogaholdet var ude og vandre 2 dage med vandreholdet. Nogle rigtigt smukke ture. Gran Canaria byder på flere klimatzoner og unikke naturoplevelser.

Tilbage i Helsingør startede jeg søndagen med at undervise BodyBalance i SATS, som er et forkoreograferet program inspireret af yoga lavet af Les Mills. Det var ret dejligt at bevæge sig efter en rejsedag. Så var det også fint, men koldt, at gå en tur rundt Kronborg med min mand som skulle passe barnebarn og derfor gik vi en LANG tur med barnevognen.

I dag har jeg undervist yoga og et af mine outdoor hold, og sidder nu i min kælder hvor jeg i det nye år har sat et skrivebord op med min lap-top og en masse bøger som jeg er i gang med at læse. Jeg har mange ting at samle og skrive ned. Nye personlige oplevelser som særligt er kommet siden min yogarejse til Makrigialos i september.

Min personlige rejse er inspireret af alle jer, alle jeg møder i min dagligdag og fra mine yogarejser. Jeg vokser som underviser og person… nu på vej ud i den mere spirituelle verden. En verden jeg har været skeptisk over, men nysgerrig på. Den første bog jeg mødte for mange år siden, som giver en fin indblik i den fysiske målbare verden i samspil med den åndelige, er bogen BRO, skrevet af Gilly Gall. Kan stærkt anbefales. Der er så mange ting som jeg føler at vi går glip af i den materialistiske verden, hvor vi knokler for at få penge til alle de ting vi ønsker. Måske laver du ikke en gang det som du virkelig brænder for….

Stof til eftertanke. Tag et øjeblik en gang emellem – stoppe op, mærke og sanse. Hvor er du lige nu og hvor har du lyst til at bevæge dig hen?

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.