Yogarejse til Kreta

Jeg har 3 forskellige ture til Makrigialos i år. Den første tur i april er udsolgt. På turene i maj og september er der stadig nogle pladser tilbage, se links….

18. – 25. maj https://www.spies.dk/sport/yogarejser/kreta-annika-johansson-18maj2023

7. – 14. sep. https://www.spies.dk/sport/yogarejser/yogarejse-kreta-07-09-2023-annika-johansson

Morgenyoga september 2022

Der er noget magisk over Makrigialos på Kreta. Fra min første tur der har jeg oplevet en særlig ro, dejlige mennesker omkring mig på yogaholdende, menneskerne på hotellet og i byen. Den ro, som ikke er lige så naturlig her hjemme hvor tempoet i samfundet bliver skruet op i mål, karaktærer, materielle ting, bekymringer om fremtiden, penge med mere.

Min datter har været med flere gange, og en sådan yogaferie bliver fyldt med sol, bad og “go with the flow”, at mærke øjeblikket, at bare være til stede. Jeg øver mig på at tage følelsen med hjem. At mærke livet, at lade det flyde igennem mig.

En yogarejse er et godt sted at stoppe op i hverdagen, tage en pause, reflektere, mærke kroppen og lade den tale til dig i en hel uge med yoga morgen og aften.

Morgenyoga på stranden ved Ocean Beach Club september 2022

Seneste gang jeg var på Kreta fik jeg selv en særlig åbenbaring gennem en massage i byen. Jeg blev anbefalet den af en på mit yogahold. Som yogalærer gennem nu en hel del år fik jeg nu ren indsigt i hvordan det føles når energien strømmer gennem kroppen. Min krop fuldstændigt boblede af energi og glæde. Jeg var forelsket i livet. Havde faktisk ikke særlig meget lyst til at spise når jeg kom hjem og jeg har helt ubevidst tabt ca. 7 kg og lever nu i en ny krop.

Mange ting har sket siden, men historien er for lang for at fortælle lige her og nu, men du skal være velkommen at spørge mig mere om det om du er nysgerrig. Der er blevet rigeligt af stof til eftertanke i mit liv siden, og jeg er helt sikkert et nyt sted i min krop og sind, noget som udvikles stærkt lige nu. Meget spændene, nyt men også svært at forholde sig til. En masse ny læring.

I love it!

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.