Kom med på GÅGA-rejse

GÅ, meditation og yoga på Kreta med Jakob Amsgaard & Annika Johansson

Hvornår: 9/5 – 16/5 2024
Pris fra: 6.995,- pr. person
Afrejse fra: København og Billund

Kom med til den skønne lille fiskerby Makrigialos, en uge hvor vi kombinerer gåture med yoga. At komme ud i den friske luft, tage et skridt ad gangen og mærke jorden under vores fødder kan være noget af det bedste, vi kan gøre for os selv, både for den fysiske og mentale sundhed. At gå hver dag for at få ro i hovedet og tankerne på plads.

  • GÅ i fællesskab og nyd både stilhed og samtaler
  • YOGA tager denne uge sit udgangspunkt i meditation, både siddende og gående.
  • Samvær til middag eller alenetid og ro med en bog

Preliminært program og booking via Spies.dk

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.