Vi er i en spændende tid…

Jeg har særligt gennem de seneste 1 1/2 år mødt utroligt mange spænde mennesker, fået nye kontakter, delt og hørt historier om livet, mediteret med forskellige underviser, læst et hav af bøger (eller dele af dem 😉), hørt podcasts om energier, astrology, affirmationer, trauma, relationer, kærlighed, visdom, forandring og selvudvikling på mange måder.

Glæder mig nu til at deltage i disse to workshops om “Perceiving Energy” sammen med Soulhouse. Det passer så fint ind i denne tid hvor jeg samtidig følger med i et undervisningsforløb med Matias de Stefano. Han har et fantastiskt åbent sind og måde han ser verden og menneskeligheden på.

Så bliver jeg helt klar til at i mitten af april tage af sted på mine næste yogarejser. Alle er fully booked. Tager først til Makrigialos med en gruppe som kommer at åbne byen og det nyrenoverede hotel op for sæsonen. Vi mødes til rolige gåture, yoga, samtaler og en behaglig temperatur i forårs solen på Kreta.

Efter det er det tid til Spies Sports uge på Mallorca, hvor der udover min yogagruppe er Bike Camp med Bo Hamburger og et hold som vandrer med Henrik Jakobsen. Jeg glæder mig til at vende tilbage til skønne Mallorca.

Så åbner jag og Jakob Amsgaard i maj op for vores første GÅGA-rejse til Makrigialos. Denne by og bjerge som jeg efter hånden kender ret godt, et sted jeg elsker. Jeg kan afsløre at der allerede er planlagt en ny rejse til efteråret, så følg med på vores GÅGA side.

Ønsker du en rolig yogauge med sol og varme vender jeg tilbage til Makrigialos i begyndelsen af september. Yoga morgen og aften, plads til at bare kikke ud over havet, læse bøger, måske gå en lille tur, nyde en kop kaffe og måske dele eller høre en livshistorie med nogen i gruppen.

For dig der følger min undervisning her i Helsingør kommer jeg at undervise HELE sommeren i SATS Helsingør og have mine udendørshold kørende fra maj til august i DOF Kronborg Motion.

I denne spændende tid guider jeg også jævnligt dig ind i kroppen i mine gruppe Meditere med Annika. Der kan være mange ting som du og jeg skal, bør og vil. Et godt værktøj for at lettere flyde gennem hverdagen er at stoppe op om mærke hvad dit hjerte siger 💜

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.