Yoga på Kronborg

Jeg har haft fornøjelsen at være en del af arrangementet “Yoga på Kronborg”, som startede op i 2014 med Martin Petersen som initiativtager.

Sammen vil vi gerne dele vores yogaoplevelser, gøre yoga lettilgængelig og skabe liv i Helsingør. Det er også et event hvor vi 100 % støtter med bidrag til Micro-biogas Nepal, dvs. du som deltager giver et valgfrit beløb som donation for den undervisning du modtager.

Bidrag er altid velkomne til MobilePay 2252SU.

Vi underviser yoga hver søndag i det fri på ravelinen udenfor Kronborg. I sommer har vi også nogle nye gæsteunderviser med. Du møder bare op med din yogamåtte og tøj efter vejret.

Normalt underviser jeg yoga i DOF Kronborg Motion, hvor vi særligt har fokus på mange mindre og hyggelige hold. Vi er et lille dejligt undervisningsteam med forskellig og bred undervisningsbaggrund.

Jeg laver også yogarejser i samarbejde med Spies (tusind tak til Didde Parby, som gav mig den mulighed). Jeg er meget taknemlig for mulighederne mit arbejde som yogalærer giver mig, og evigt taknemlig til Søren Rasmussen for uddannelsen via Yoga Skolen i Helsingør.

Du kan følge med på Facebook i gruppen Yoga på Kronborg.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop