Yoga på Kronborg

Jeg har haft fornøjelsen at være en del af arrangementet “Yoga på Kronborg”, som startede op i 2014 med Martin Petersen som initiativtager.

Sammen har vi villet dele vores yogaoplevelser, gøre yoga lettilgængelig og skabe liv i Helsingør. Det har også været et event hvor vi 100 % har støttet med bidrag til Micro-biogas Nepal, dvs. du som deltager har givet et valgfrit beløb som donation for den undervisning du har modtaget.

Ny siger Yoga på Kronborg tak for 10 skønne yoga-år sammen på græsset udenfor Kronborg.

Martin skriver:

Yoga på Kronborg takker af
Efter 10 utrolige år er det med både taknemmelighed og vemod, at vi må meddele, at vores rejse her på Kronborg nu når sin afslutning. Det har været en uforglemmelig rejse at være en del af dette fantastiske fællesskab, og vi er dybt taknemmelige for hver eneste af jer, der har været med til at gøre det muligt.
Vi har haft den store ære at være med til at give liv til Helsingør gennem vores passion for yoga. Det har været en fornøjelse og vi er dybt taknemmelige for den kærlighed og støtte, I alle har vist os.
Vi vil også gerne takke jer for jeres generøse bidrag til Micro Biogas Nepal. Takket være jer har vi været i stand til at hjælpe især kvinder i Nepal til et sundere liv. Jeres støtte har gjort en reel forskel, og vi er stolte over at have været en del af dette vigtige arbejde.
Tak for alt, og ikke mindst alle jer yogalærer der har været med til at gøre dette muligt, i ønskes det allerbedste på jeres fortsatte rejse, en særlig tak til Annika Johansson, der har stået ved roret de seneste par år.
Selvom vores tid her på Kronborg nu slutter, behøver det ikke at være endelig, det kan jo tænkes en ny person, et nyt hold yoga lærer har lyst til at tage over og tilgodese en ny god gerning…
Kærlige hilsener. 🙏🏻
Martin Petersen & Micro Biogas Nepal