Yoga Skolen i Helsingør

I de skønne og rolige lokaler på Fabriksvej 10 i Helsingør kan du lave yoga næsten hver dag. Jeg har været en del af Yoga Skolens underviserteam siden 2009.

Fra marts 2021 siger jeg farvel til Yoga Skolen og siger tusind tak til alle mine skønne kollegaer og dejlige deltagere.

Jeg har opdaget at jeg er en person som er nysgerrig. Jeg vil gerne udforske nye ting. Måske er det en indre rastløshed, måske er det en naturlig instinkt for mig, at have lysten til at blive bedre til noget, gøre noget nyt, gå en ny vej.

Det kan være at mestre noget nyt fagligt, kropsligt eller mentalt. Jeg tager ting ind i min krop, mit hjerte og jag brænder for at give det hele videre igen.

Med hensyn til yoga og bevægelse så intresserer det mig at have mulighed for at bevægelse er nemt og uanstrængt, uden begrænsinger.

Det er fantastik at se de udtryk der viser sig i kroppen, i ansigter, i stillinger, i ord hos mine deltagere, alt det jeg får tilbage til mig som underviser.

Tusind tak til alle jer som jeg har mødt på min vej, som har været med til at inspirere mig til at lære mere, at dygtiggøre mig, at fordybe mig i det jeg elsekr at gøre. At undervise.

Følg mig på:

Lyt Til Din Krop