Rolige vandreture…

Rolige vandreture med vejledning ind i kroppen i samspil med naturen

Carsten Houmark og jeg arrangerer gåture i skoven og på markerne ved Edens have. Vi vil gerne guide dig ind i din krop og inspirere dig til at lægge mærke til naturen udenfor og inden i dig.
🌱☘️🌳🦶🧠👀🙂
Vi bruger vores viden indenfor yoga, kropsterapi, åndedrætsteknikker, naturterapi, viden om hjernen og alt hvad vi ellers selv dykker ned i og fordyber os i, for at vække vores sanser, vores nærvær og vores opmærksomhed.

Vi samtaler men går også tidvis i stilhed. Der er en lille pause på turen hvor du måske vil tage noget at spise og drikke med.

TAG GODT MED TØJ PÅ OG VANDTÆTTE SKO ELLER STØVLER

Vi inviterer dig til en sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen. Mød årstiden indeni og udenom dig.

En dag hvor du inviteres til at lytte indad til naturen inden i, og til at bruge alle dine sanser til at være opmærksom på naturen udenom dig.

En dag med Carsten Houmark og Annika Johansson som deler af sin viden omkring krop & natur. En dag hvor du kan lytte til træerne, fuglene og lytte til din krop.

Dato præsenteres løbende på Facebook.

Tilmelding og forespørgsler til
annika@lyttildinkrop.dk eller til houmark@live.dk

Pris for deltagelse er 200 kr.
Plads til 10 deltager.

Carsten Houmark er uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson er uddannet yogaærer og bevægelses coach. Mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, men camping- og skiture ligger som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Dit mulige udbytte er:

  • Lær mere om dit åndedræt.
  • Fordybet væren i naturen og inspiration til mulige øvelser til at tage med hjem.
  • At komme fra det viljestyrede nervesystem til afstresning og genopbygning.
  • At komme fra gøren til væren.
  • Lade naturens bløde fascinationskraft genopbygge din evne til målrettet opmærksomhed.
  • Fysisk velvære i en bevæget krop.
  • Viden om naturen, det fordyber oplevelsen.
Følg mig på:

Lyt Til Din Krop