Vandreture i naturen

Rolige vandreture med vejledning ind i din krop, i samspil med naturen rundt omkring dig, kan bookes ved henvendelse.

En invitation til en sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen. At møde årstiderne indeni og udenom dig.

Carsten Houmark og jeg har arrangeret gåture i skoven og på markerne ved Edens have. Vores ønske var at guide dig ind i din krop på forskellige måder, både i stilhed og bevægelse. Gennem deling af vores erfaringer og kundskaber, med pauser til at integrere den viden direkte ind i krop og sind, kan du på den måde opnå en umiddelbar visdom som bliver hængende inde i dig, måske.

Vi har brugt vores fælles viden indenfor yoga, mindfulness, meditation, kropsterapi, åndedrætsteknikker, naturterapi, viden om hjernen og alt hvad vi ellers selv dykker ned i og fordyber os i, for at vække vores egne sanser, vores nærvær og vores opmærksomhed til øjeblikket.

I løbet af turen var det åbent for samtaler men vi gick også tidvis i stilhed. Der var indlagt en lille spise og drikke pause, hvor vi kunne sidde og kikke ud over en af de små søer i området.

Dette er en dag med Carsten Houmark og Annika Johansson som deler af sin viden omkring krop & natur. En dag hvor du kan lytte til træerne, fuglene og lytte til din krop.

Carsten Houmark, uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson, uddannet yogaærer og bevægelses coach. Mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, men camping- og skiture ligger som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Udbyttet som deltagerne fortalte os om:

  • Lær mere om dit åndedræt.
  • Fordybet væren i naturen og inspiration til mulige øvelser til at tage med hjem.
  • At komme fra det viljestyrede nervesystem til afstresning og genopbygning.
  • At komme fra gøren til væren.
  • Lade naturens bløde fascinationskraft genopbygge din evne til målrettet opmærksomhed.
  • Fysisk velvære i en bevæget krop.
  • Viden om naturen, det fordyber oplevelsen.