Vandreture i naturen

Rolige vandreture med vejledning ind i din krop i samspil med naturen rundt omkring dig.

Carsten Houmark og jeg har arrangeret gåture i skoven og på markerne ved Edens have. Vi ønskede at guide dig ind i din krop og inspirere dig til at lægge mærke til naturen udenfor og inden i dig.

Til dette brugte vi vores fælles viden indenfor yoga, kropsterapi, åndedrætsteknikker, naturterapi, viden om hjernen og alt hvad vi ellers selv dykker ned i og fordyber os i, for at vække vores egne sanser, nærvær og vores opmærksomhed til øjeblikket.

I løbet af turen var det åbent for samtaler men vi gick også tidvis i stilhed. Der var lille spise og drikke pause, hvor vi sad og kikke ud over en af de små søer.

En invitation til en sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen. Mød årstiden indeni og udenom dig.

En dag med Carsten Houmark og Annika Johansson som deler af sin viden omkring krop & natur. En dag hvor du kan lytte til træerne, fuglene og lytte til din krop.

Carsten Houmark, uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson, uddannet yogaærer og bevægelses coach. Mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, men camping- og skiture ligger som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Udbyttet som deltagerne fortalte os om:

  • Lær mere om dit åndedræt.
  • Fordybet væren i naturen og inspiration til mulige øvelser til at tage med hjem.
  • At komme fra det viljestyrede nervesystem til afstresning og genopbygning.
  • At komme fra gøren til væren.
  • Lade naturens bløde fascinationskraft genopbygge din evne til målrettet opmærksomhed.
  • Fysisk velvære i en bevæget krop.
  • Viden om naturen, det fordyber oplevelsen.