Aftenmeditationer

Gennem mange år har deltager på mine hold og yogarejser spurgt efter at tage min stemme med hjem, til deres egen afspænding. Nu har jeg startet en afspænding/meditations gruppe på Facebook hvor du kan tage min stemme med i din stue eller seng.

Du kan lytte med LIVE, lægge dig godt til rette i din seng og bruge afspændingen som en måde at falde til ro og hjælpe dig ind i en god søvn.

Du kan også bruge optagelsen til din egen meditation og blive siddende i en mere vågnen stilling, men aligevel blive guidet ind i kroppen.

Jeg begynder at sende LIVE søndag den 22. oktober kl. 22:00

Gå med i Facebookgruppen, der er mere info om hvordan det foregår:

https://www.facebook.com/groups/aftenmeditationmedannika

Pris: 222 kr.

LIVE meditation/afspænding fra den 22/10 – 26/10 kl. 22:00 samt lørdag den 28/10 kl. 07:30. Følg med LIVE hver aften ca. 20-30 minutter eller lyt med på et senere tidspunkt året ud. Der vil dukke flere meditationer op løbende, så det er muligt at følge med og invitere en ven ind også efter den første meditationsuge. Hver søndag er der ny LIVE optagelse, og de kan bruges igen og igen resten af året.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.