Sommer meditation

I meditationsgruppen på Facebook Meditere med Annika er vi nu klar til genstart med et nyt forløb.

LIVE meditation gennem hele sommeren, hver søndag kl. 22 og hver mandag morgen kl. 06:30.

Det bliver minimum 44 meditationer hele vejen til og med september. Hver meditation kan du så bruge i løbet af ugen, ind til vi mødes LIVE igen.

Pris 144 kr. overføres til Mobilepay 23637690.

Følg med for at mærke og sanse livet. Gennem LIVE meditationerne kan du udforske hvad fællesskabet kan gøre for at komme ind i en meditativ tilstand. Vi kan sammen finde en ny vane. Luk bogen, luk fjernsynet, luk øjnene og lyt med, kom ind i kroppen, mærk dig selv, find ro, nærvær og at være i nuet.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.