Mærk foråret i skoven

Forår med naturens helende kraft. En sanseoplevelse med meditation, bevægelse og kropsbevidsthed i naturen. Mød foråret indeni og udenom dig lørdag den 13. marts kl. 13-16

Næste gang den 10. april kl. 13-16 🙂

Tilmelding til [email protected] eller til [email protected]
Pris for deltagelse er 200 kr. Plads til 8 deltager.

En dag hvor du inviteres til at lytte indad til naturen inden i, og til at bruge alle dine sanser til at være opmærksom på naturen udenom dig.

En dag med Carsten Houmark og Annika Johansson som deler af sin viden omkring krop & natur. En dag hvor du kan lytte til træerne, fuglene og lytte til din krop.

TAG GODT MED TØJ PÅ OG VANDTÆTTE SKO ELLER STØVLER 🙂

Carsten Houmark er uddannet krops- og naturterapeut. Desuden er han bondefødt og har en universitetsuddannelse i natur. Han har masser at fortælle dig om naturen og hvordan du kan tage naturen ind i løbet af dagen.

Annika Johansson er uddannet yogaærer og bevægelses coach. Mange timer i livet er spenderet i gymnastiksale og fitnesscenter, men camping- og skiture ligger som en stor del af opvæksten. Du vil blive guidet ind i åndedrætsøvelser og yogastillinger i løbet af turen, krydret med små fortællinger om neurologi og dine sanser.

Dit mulige udbytte er:
Fordybet væren i naturen og inspiration til mulige øvelser til at tage med hjem.
At komme fra det viljestyrede nervesystem til afstresning og genopbygning.
At komme fra gøren til væren.
Lade naturens bløde fasinationskraft genopbygge din evne til målrettet opmærksomhed.
Fysisk velvære i en bevæget krop.
Viden om naturen, det fordyber oplevelsen.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.