Sommerhold

I hele sommerperioden møder du mig til yoga, BodyBalance og TRX i SATS Helsingør.

Du kan også booke dig ind på mit udendørshold i Kronborg Motion. Hver torsdag kl. 9:30-10:40 fra den 1. juni til den 31. august. Mødested er ved Helsingør hallen.

Mit hold i Hornbæk i Yogalicious studie, Havnevej 6, fortsætter også. Hver onsdag kl. 18:30-20 fra den 31. maj til den 6. september. Det er 15 gange, 130 kr. per gang. Vil du have en fast plads sender du din tilmelding til [email protected]. Eftersom jeg er klar over at du måske er på ferie i løbet af sommeren, kan du aftale at dele pladsen med en ven, veninde, med familien, eller en der bare har lyst til at prøve yoga. Er vejret godt går vi måske ned på stranden en aften.

About Annika Johansson

For mig handler livet om at gøre det du har lyst til, uden at kroppen sætter nogle begrænsninger. Ved at lytte til min krop kan jeg sætte tempoet op når jeg har brug for det og sætte tempoet ned når der er brug for det. Når jeg bevæger mig gør jeg det af glæde og mit hjerte smiler.